Missie

Oprichter

Missie / filosofie

MissieColorful you staat voor onderscheidend vermogen en kleur bekennen via effectief reputatiemanagement.

Organisaties willen zich presenteren, laten zien waar zij goed in zijn en hun klanten optimaal bedienen. Toch blijkt vaak, dat klanten niet weten welke organisatie in hun behoefte kan voorzien. Wat is de organisatiereputatie en pas ik daarbij?

Door te bepalen hoe u zich kunt onderscheiden, door gebruik te maken van uw intrinsieke kracht en dit consistent door te voeren, ontstaat een sterke en onderscheidende reputatie. Want door anders te zijn, biedt de organisatie iets aan haar potentiële klanten waar ‘anderen’ in de markt niet over beschikken. Daarmee kan zij de onzekerheden die een klant omtrent een product of dienst heeft eenvoudiger wegnemen. Medewerkers zullen meer tevreden en betrokken zijn. Ook toekomstige medewerkers zullen uw organisatie zien als aantrekkelijke werkgever. Bovendien levert een positieve reputatie u een verbetering van de financiële resultaten.

Colorful you helpt organisaties inzicht te krijgen in hun sterke punten, hun mogelijkheden om onderscheidend te zijn in hun omgeving en hun belofte te realiseren in dienstverlening, gedrag en communicatie-uitingen. Colorful you wil mensen activeren hun reputatie kleur te geven.