Missie

Oprichter

Oprichter

Jolanda ThelosenColorful you is opgericht door Jolanda Thelosen. Het bureau staat voor onderscheidend vermogen en kleur bekennen via effectief reputatiemanagement.

Passie voor reputatiemanagement

Mijn passie voor reputatiemanagement is ontstaan tijdens mijn dissertation project voor mijn MBA-studie. Bij diverse werkgevers heb ik de reputatie in kaart gebracht. Op basis van de klantbehoefte, de dynamiek in de markt en de organisatiekracht heb ik samen met projectteams de positionering en marktbenadering ontwikkeld, uitgevoerd en op basis van nieuwe signalen bijgestuurd.
De vele facetten van reputatiemanagement intrigeren mij. Reputatiemanagement heeft betrekking op de gehele bedrijfsvoering. Zo kom ik met vrijwel alle mensen in een organisatie in aanraking, van strategisch tot operationeel niveau.

Profiel

Opdrachtgevers typeren mij als een bouwer, doorzetter, enthousiaste (project)manager, aanbrenger van structuur en ook kritisch, ondernemend, sociaal en empatisch. Zij ervaren mij als analytisch sterk en zeggen dat ik inspireer met mijn visie en enthousiasme.

‘Zij is resultaatgericht en zet zich in om naar haar doel toe te werken. Door haar enthousiasme, vasthoudendheid en doelgerichtheid zal zij impact aan de dag leggen en zaken in beweging kunnen krijgen. Ook is zij in communicatie tactvol te noemen en blijft zij bij kritische vragen evenwichtig optreden. Daarnaast is zij in staat rekening te houden met de wensen en belangen van haar teamleden.
Men zal Jolanda over het algemeen als open, prettig en tactvol in de omgang ervaren.’

De ervaring die ik als leidinggevende heb opgedaan, helpt mij om medewerkers te begeleiden en te inspireren de reputatie van hun organisatie te versterken. Bovendien kan ik meerwaarde bieden met mijn ervaring bij commerciële en non-profit-organisaties, waarbij ik medewerkers heb begeleid in hun verandering naar klantgericht werken.

 

View Jolanda Thelosen's profile on LinkedIn